Fantastiska husfasader i London

Bella Foxwell’s Instagram är verkligen fascinerande, med en nyfikenhet för Londons pittoreska gator, dokumenterar fotografen Bella Foxwell de många olika dörrar och fasader som hon promenerar förbi. Hennes Instagram-portfölj, ”The Doors of London”, fångar den charmiga mångfalden vid stadens radhus och bjuder på en regnbåge av dörrfärger från olika kvarter.

Även om London är känt för sitt deppiga väder, visar Foxwells bilder hur gatorna huseras av en myriad av fantastiska fasader. Från de charmiga gatorna i Notting Hill till det livliga distriktet Brixton, återspeglar varje ytterdörr personligheten hos de människor som bor eller arbetar bakom dem. Oavsett om det är ljust och djärvt eller subtilt och dämpat, är det klart att många av Londonborna är stolta över att skapa ett exceptionellt första intryck.

Några av de välkomnande ingångarna har charmiga detaljer som lövverk, dekorativa dörrknackare och glasmålningar. Foxwell avslöjar, ”[ingångarna är så söta att de ser mer ut att tillhöra en film än verkligheten.”

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.